contact
links
tarieven
 

 

Tarieven

 

Coaching

Omdat ik werk met een intake via de mail kan ik effectief met je werken en zijn vaak een tot twee gesprekken van 1 1/2 uur al voldoende. Ik kom bij je thuis voor het gesprek. Daarnaast bied ik de mogelijkheid voor coaching via skype of telefoon. Mocht het blijken dat een huisbezoek toch nodig is dan maken we daar dan een afspraak voor.

Het tarief is €60,- per uur, excl. reiskosten (0,20 ct/ km).

 

Coachkwartiertje

Daarnaast bied ik de mogelijkheid voor een korte coachingsessie via skype of telefoon, het 'Coachkwartiertje'. Een kort contactmoment voor een vraag, twijfel of iets wat je wilt delen met een professional. Mocht het blijken dat een huisbezoek toch nodig is dan maken we daar dan een afspraak voor.

Het tarief is €25,- (direct af te rekenen via Tikkie).

 

Cursus babymassage (individueel)

Hiervoor kom ik bij je thuis.

Het tarief is €120,- voor 3 lessen van 1 ½ uur, excl. reiskosten (0,20 ct/ km). De reader en massage-olie zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Cursus babymassage (groep)

Babymassage leren in een kleine groep van maximaal 5 moeders met baby’s. Ken je meer moeders met baby’s in je omgeving? Vorm een groepje bij je thuis en ontvang als gastgezin 20% korting.

De kosten zijn €95,- voor 3 lessen van 1 ½ uur. Dit is inclusief reader en massage-olie.Vormen de kosten toch een probleem, neem dan toch gerust contact op. We kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

 

TIP! Wanneer je vriendin, dochter of zus zwanger is, is het een leuk cadeau om haar te verrassen met een cadeaubon voor babymassage.

 

Ik wil de
nieuwsbrief
ontvangen.
Naam:
Email:

 

Moeders
met baby's
Zwangerschaps-
coaching
Symposium Bewust Bevallen
Rituelen
Babymassage
Agenda

 

KvK nr. 08193794