contact
links
tarieven

 

 

 

Metis

 

Mijn visie

De moeder is de basis van alles. Daar is waar het nieuwe leven begint. Als die moeder gedragen wordt, in balans is en zich energiek voelt is dit een stevige basis om een goede duurzame verbinding met haar kind op te bouwen. De zwangerschap en eerste levensjaren van een kind vormen een zeer belangrijke periode waarin de hechtingsband wordt gevormd tussen ouder en kind. Deze band is van essentieel belang voor het kind om te kunnen uitgroeien tot een autonoom wezen.

Indien die hechting niet goed ontwikkeld is dan is dat van invloed op de rest van zijn leven. Als ouderschapscoach heb ik me gespecialiseerd in die hechting, de preventiemogelijkheden en de interventies om problemen hierin op te lossen.

Uitingsvormen hiervan zijn het Babycafé, de moederverwenweekenden en de rituelen rond vrouwen en moederschap. Ook in coachingsgesprekken is dit mijn rode draad.

 

Mijn doel

Het is mijn intentie om samen naar een doel toe te werken waarna jij weer zelfstandig verder kunt. Mijn kracht daarbij is met empathie, respect, oprechte interesse en speelsheid snel tot de kern te komen.

 

Mijn werkwijze

In mijn begeleiding maak ik gebruik van de verbale en non-verbale benadering.

NLP, TA, systemisch werk, massage en bloesemremedies gaan hierbij hand in hand.

 

Metis

Met deze griekse godin voel ik me in mijn werk verbonden. Metis is de godin van het inzicht en de toegepaste wijsheid. Wanneer kennis en kunde samengaan met een diepere wijsheid dan is Metis aanwezig. Ze laat je vooruitzien en weten wat de beste uitkomst voor iedereen is.

Ik wil de
nieuwsbrief
ontvangen.
Naam:
Email:

 

Moeders
met baby's
Zwangerschaps-
coaching
Symposium Bewust Bevallen
Rituelen
Babymassage
Agenda